ГоловнаПолітика

​​Коломойський розповів, що консультує "партію мерів" Кернеса і Труханова

"Приклад кампанії Зеленського... показав, що це низькобюджетна кампанія".

​​Коломойський розповів, що консультує "партію мерів" Кернеса і Труханова
Игорь Коломойский
Фото: стоп-кадр

Бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що він консультує новий політичний проект, який створюється для походу на вибори у парламент.

Про це він розповів в інтерв'ю "Українській правді".

Коломойський розповів, що після прильоту в Україну зустрічається з лідером партії " Відродження" Віталієм Хомутинніком і бізнесменом Павлом Фуксом.

"У нас є спільні питання. Є комерційні питання, є політичні. Чули, оголосили про те, що новий політичний проект створюється? Це буде всеукраїнський проект. Партія, в якій будуть представлені велика кількість мерів ... Ви ж розумієте, що після президентських виборів має відбутися перезавантаження тих проектів, які були неуспішні? "Відродження" було на президентських виборах, вступило благородно до 1%", - розповів Коломойський.

За його словами, до проекту увійдуть партія "Відродження", частина "Волі народу", партія мера Одеси Геннадія Труханова "Довіряй справам". На запитання, чи є його участь у цьому проекті, Коломойський відповів: "Консультативна, звичайно".

Фукс, за словами Коломойського, найближчий друг Кернеса, тому він у цьому проекті.

"Фукс сам особисто на вибори не йде. Але він зацікавлений, тому що там Харків повинен бути представлений досить представницький. І в "Відродженні" багато мажоритарників по Харкову. І в Одесі точно так само. Є велика кількість по всій Україні", - сказав бізнесмен.

Коломойський також зазначив, що зараз для кампанії "потрібно менше грошей, ніж раніше".

"Ви зрозумійте, приклад останньої кампанії Зеленського, думаю, ви в курсі справи.. Він показав, що це низькобюджетна кампанія. Сьогодні виборці голосують не за гроші. І гроші в принципі не потрібні. Тільки на рекламну кампанію - на телебачення, зовнішню рекламу", - наголосив бізнесмен.

Нагадаємо, 20 травня стало відомо, що мери Харкова та Одеси Кернес і Труханов домовилися про створення спільної партії для участі в парламентських виборах.

Раніше Коломойський також говорив, що готовий консультувати новообраного президента України Володимира Зеленського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram