ГоловнаПолітика

Глава АП Богдан заявив про призупинення своєї адвокатської діяльності

"З моменту, коли я заступаю на службу, я здаю свою адвокатську ліцензію".

Глава АП Богдан заявив про призупинення своєї адвокатської діяльності
Фото: Анна Стешенко

Глава Адміністрації президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан заявив, що призупиняє свою адвокатську діяльність.

Відповідну заяву він зробив в ефірі "112 Україна".

"Я професійний адвокат, і люди, які тут присутні, можуть засвідчити, що я був адвокатом багатьох політиків у всіх таборах, які представлені тут. Насправді я є адвокатом певного бізнес-крила, визначеного олігарха, але з моменту, коли я заступаю на службу, я здаю свою адвокатську ліцензію, це прописано... у міжнародній практиці, в тих самих США, де є адвокатом Джуліані. Він є тільки адвокатом певної персоналії, він не є офіційним представником...", - повідомив Богдан.

Він зазначив, що з моменту вступу на посаду офіційно припиняє свою адвокатську діяльність.

"Це офіційно публікується в реєстрі адвокатів, і з цього моменту будь-яка людина може зайти, подивитися і сказати, що я не адвокат і не представляю жодної людини ні в кримінальному, ні в будь-якому іншому процесі", - додав Богдан.

Нагадаємо, що Андрій Богдан призначений главою Адміністрації президента України. Раніше він був радником Зеленського з юридичних питань. Також Богдан є особистим адвокатом бізнесмена Ігоря Коломойського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram