ГоловнаПолітика

Садовий: щоб разом з Гриценком йти на вибори, він повинен вступити в "Самопоміч"

"У демократичних сил є лише одна потужна парламентська партія - "Самопоміч"".

Садовий: щоб разом з Гриценком йти на вибори, він повинен вступити в "Самопоміч"
Фото: Макс Требухов

Партія "Самопоміч" піде на парламентські вибори самостійно. Про це заявив лідер партії Андрій Садовий в інтерв'ю LB.ua, відповідаючи на запитання про можливе об'єднання з лідером "Громадянської позиції" Анатолієм Гриценком, на користь якого зняв свою кандидатуру на президентських виборах.

"Чинний закон про вибори не передбачає участі блоків. Якщо хтось хоче йти на вибори разом з нами, він повинен вступити в "Самопоміч". А я не отримував запиту від Гриценка щодо його бажання приєднатися до "Самопомочі", - зазначив Садовий.

Також, за його словами, він проводить переговори з лідером новоствореної партії "Голос" Святославом Вакарчуком - але тільки з погляду світоглядних розмов. "З погляду участі в одному списку - таких дискусій у нас не було", - говорить лідер "Самопомочі".

На його думку, у демократичних сил є лише одна потужна парламентська партія - "Самопоміч".

"На з'їзді ми вирішили, що "Самопоміч" йде на парламентські вибори самостійно, маючи можливість залучити дуже багато нових облич, нових людей, нових політиків. Всі, хто хоче, - welcome, ми відкриті. Парламентські вибори - складний, надзвичайно стресовий процес, треба мати структуру. А сьогодні тільки ми маємо потужну структуру по Україні", - упевнений Садовий.

Детальніше про плани мера Львова на парламентські вибори читайте в повному тексті інтерв'ю "Андрій Садовий: "Всі "поховалися під стіл" і просто мовчали. Лише я пожертвував собою"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram