ГоловнаПолітика

​Геращенко облаштує свою приймальню в наметі для збору допомоги армії, який хочуть знести в Харкові

​Геращенко облаштує свою приймальню в наметі для збору допомоги армії, який хочуть знести в Харкові
Фото: depo.ua

Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко погодилася на пропозицію волонтерів облаштувати в установленому в центрі Харкова волонтерському наметі "Усе для перемоги", якому загрожує знесення, свою громадську приймальню.

Про це Геращенко повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"До мене звернулися харківські волонтери та активісти з пропозицією облаштувати в наметі, у якому всі ці 5 років збирали гуманітарку для фронту, мою депутатську громадську приймальню. Для мене це честь. Дала згоду. І найближчим часом проведу там особистий депутатський прийом. Ні реваншу", - написала Геращенко.

Раніше повідомлялося, що 8 травня мер Харкова Геннадій Кернес закликав містян підтримати петицію про те, щоб прибрати з проспекту Свободи в місті намет для збору допомоги українським військовим. За його словами, "на нього вже неможливо дивитися" через бруд фрагментів снарядів, які на ньому зображено.

Опублікований на сайті міськради припис від 11 травня зобов'язує волонтерів упродовж трьох днів демонтувати намет. Згідно з документом, намет встановлено на землі комунальної власності без дозвільних документів.

Раніше сьогодні в центрі Харкова відбувся мітинг проти знесення намету волонтерів для збору допомоги армії. За даними поліції, в акції взяли участь близько 600 осіб.      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram