ГоловнаПолітика

Зеленський обговорив з послом Китаю співпрацю між країнами

На зустрічі говорили також про інвестиції.

Зеленський обговорив з послом Китаю співпрацю між країнами
Владимир Зеленский провел встречу с послом Китая в Украине Ду Веем
Фото: twitter.com/ZelenskyyUa

Обраний президент Володимир Зеленський провів зустріч з послом Китаю в Україні Ду Веєм, під час якої сторони обговорили розвиток співпраці між країнами. Про це Зеленський написав на своїй сторінці у Twitter.

Новообраний президент наголосив, що для України важливий досвід Китаю та інвестиції.

"Була зустріч з послом КНР в Україні Ду Веєм. Говорили про розвиток співпраці і традиційно дружні відносини між нашими країнами. Для України також важливий досвід Китаю та інвестиції", - написав Зеленський.

Нагадаємо, актор Володимир Зеленський переміг у другому турі виборів президента України, набравши понад 73% голосів виборців. Відразу після другого туру виборів Зеленський вирушив на вихідні до Туреччини, після повернення в Україну почав проводити зустрічі з представниками громадськості, релігійними діячами, представниками міжнародних організацій.

Зокрема, Зеленський зустрівся з предстоятелем Православної церкви митрополитом Епіфанієм, почесним патріархом ПЦУ Філаретом, предстоятелем УПЦ Московського патріархату Онуфрієм, главою УГКЦ Блаженнішим Святославом (Шевчуком), представниками Ради рабинів України, бізнесменом Віктором Пінчуком і з міністром закордонних справ Канади Христею Фріланд.

Раніше також повідомлялося про неформальну зустріч Зеленського з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Інавгурацію Зеленського має призначити Верховна Рада, очікується, що це питання розглянуть найближчого пленарного тижня - з 13 по 17 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram