ГоловнаПолітика

Путін не виключає зустрічі з Зеленським

Він збирається обговорити, як закінчити "конфлікт на південному сході України".

Путін не виключає зустрічі з Зеленським
Владимир Путин
Фото: kremlin.ru

Президент РФ Володимир Путін повідомив, що не виключає зустрічі і переговорів з новообраним президентом України Володимиром Зеленським. Про це він сказав на прес-конференції в Пекіні, пише Интерфакс.

"Якщо у нас колись буде зустріч, почнуться якісь переговори, чого я не виключаю, то ми, насамперед, повинні будемо говорити про те, як закінчити конфлікт на південному сході України", - повідомив Путін.

"На жаль, пан Зеленський вже заявив перед виборами, що він не збирається підписувати декрет або указ про амністію, по-перше, і по-друге надати цим територіям [окремим районам Донецької і Луганської областей України] особливий статус", - додав російський президент.

"І те, і інше є основною частиною змісту Мінських угод, а як можна без виконання Мінських угод вирішувати проблему "ЛНР" і "ДНР". Я б із задоволенням поставив би йому ці запитання, подискутував би на ці теми", - сказав президент РФ.

Нагадаємо, після перемоги в першому турі Володимир Зеленський заявив, що зустрінеться з Путіним після повернення окупованих територій. Він також пообіцяв порушити питання про компенсацію за Крим і Донбас.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram