ГоловнаПолітика

"Народний фронт" подякував Порошенку за п'ять років спільної роботи

"Значна частина наших досягнень була ініційована та реалізована коаліцією".

"Народний фронт" подякував Порошенку за п'ять років спільної роботи
Максим Бурбак
Фото: nfront.org.ua

Партія "Народний фронт" дякує президентові Петру Порошенку за п'ять років спільної роботи.

Про це заявив на Погоджувальній раді керівник фракції Максим Бурбак, повідомляють на сайті "НФ".

"Окремо хочу звернути увагу на те, як президент Порошенко гідно прийняв результат учорашнього голосування. Також хочу відзначити персональний внесок Порошенка в ті позитивні перетворення, які сталися в Україні за ці п'ять років. Від себе особисто, від фракції і від її лідера Арсенія Яценюка хочу подякувати Порошенкові за п'ять років спільної роботи", - сказав Бурбак.

Він також зазначив, що частина досягнень України з 2014 року була ініційована урядом Яценюка і продовжена прем'єром Володимиром Гройсманом."Значна частина наших досягнень була ініційована та реалізована коаліцією і завдяки активній роботі фракції "НФ" у Верховній Раді. Безвіз, енергетична незалежність, захист української мови, протидія російській пропаганді, санкції проти Росії, макроекономічна та фінансова стабільність, пріоритетне фінансування української армії, реформа освіти і МВС - це ті результати, якими завжди буде пишатися "Народний фронт", - підкреслив Бурбак.

Він також зазначив, що вибори Президента пройшли демократично.

"Ми маємо повне право стверджувати, що Україна йде згідно з постійним курсом демократичної держави. Висока громадянська активність на виборах є підтвердженням віри людей в майбутнє нашої країни. Наша нація не раз демонструвала, що буде боротися за свої ідеали до перемоги. Це повинен усвідомлювати кожен з нас, про це повинен пам'ятати наступний президент", - підкреслив Бурбак.

Нагадаємо, 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента України. Явка становила понад 62%. За даними екзит-полів, проведених у день виборів, шоумен Володимир Зеленський одержав перемогу на виборах із результатом понад 73%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram