ГоловнаПолітика

"Ми зробили це разом", - Зеленський прокоментував дані екзит-полів

Шоумен подякував усім і пообіцяв ніколи не підвести українців.

"Ми зробили це разом", - Зеленський прокоментував дані екзит-полів
Фото: EPA/UPG

Після оголошення результату екзит-полів кандидат у президенти України Володимир Зеленський звернувся до виборців і присутніх у штабі.

Його виступ розпочався із фраз англійською. Потім шоумен перейшов на українську.

"Ми зробили це разом. Зараз не буде пафосу. Я просто хочу сказати спасибі моїм батькам за те, що вони це пережили, моїй дружині - за силу й витримку. Дякую батькам моєї дружини, моїм дітям, друзям, усім рідним. Дякую всій моїй команді, штабу, всім і кожному. Окрема подяка пані Оксані й пані Любі за те, що прибирали за всіма тими, кого я перерахував вище", - сказав Зеленський.

Шоумен також подякував "95-му кварталу", пожартувавши, що тепер він може називатися "Кварталом 73" - за відсотками голосів, відданих за кандидата Зеленського.

Також Володимир Зеленський подякував правоохоронцям за чесну службу, військовим і волонтерам за захист України, СБУ - "за те, що тримала мене в тонусі".

"Спасибі всім українцям, які мене підтримали, спасибі всім, хто голосував інакше. Обіцяю, що ніколи вас усіх не підведу. Я хочу сказати всім країнам пострадянського союзу. Подивіться на нас - усе можливо!", - сказав Зеленський.

Наприкінці свого виступу кандидат подякував Богу і разом зі своєю командою після оголошення результатів екзит-полів пішов до закритої частини штабу.

Як зазначає кореспондент LB.ua з місця події, Володимир Зеленський не відповів на жодне запитання журналістів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram