ГоловнаПолітика

Порошенко почав вечір дебатів із мітингу на Майдані

У центрі столиці проходить акція "Захисти Україну".

Фото: Прес-служба президента

Фото: Прес-служба президента

Президент Петро Порошенко прийшов на Майдан Незалежності, де проходить акція "Захисти Україну".

Перед учасниками акції виступили артисти, а потім політики - зокрема спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

"Яка ми сила! Я вітаю Майдан! Вітаю всю Україну, яка дивиться нас по телебаченню і бачить, які ми об'єднані", - почав свою промову Порошенко.

"Мене дуже радує наша самоорганізація, прагнення переконати тих громадян, на яких упала пелена витончених телевізійних технологій. Ми відкриємо їм очі. Це не вибір між Зе і Порошенком, як комусь здається. Ми з вами знаємо точну ставку на цих виборах - продовжить Україна свій шлях у ЄС і НАТО чи знову все буде спущено на гальмах", - сказав президент.

Фото: Прес-служба президента

Порошенко заявив, що його опонент Володимир Зеленський "ухилявся від дебатів, як колись від армії".

"(Зеленський) проігнорував у 2014 році під час мобілізації чотири повістки від військкомату. Ми знаємо, що, на жаль, дезертирів було багато у 2014-му, але на посаду верховного головнокомандувача з ухильників претендує тільки один. Як він у вічі солдатам буде дивитися? Як він буде дивитися у вічі батькам загиблих... Якщо моєму опонентові страшно було вийти на дебати з Порошенком, то звідки візьмуться сили, сміливість і мужність мати справу з Путіним?" - сказав президент.

Він також звинуватив Зеленського в тому, що той "зеленого поняття не має ні про економіку, ні про міжнародну сферу, ні про армію".

Фото: Макс Требухов

Фото: пресс-служба президента

Фото: Макс Требухов

Фото: Макс Требухов

Після промови президента учасники акції пройшли ходою до НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, сьогодні ввечері відбудуться дебати між Порошенком і кандидатом у президенти шоуменом Володимиром Зеленським.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram