ГоловнаПолітика

ЦВК перенесла початок дебатів у студії НСТУ

Кандидати зможуть завершити виступ на стадіоні і приїхати в студію.

ЦВК перенесла початок дебатів у студії НСТУ
Фото: zhizn.info

Центральна виборча комісія внесла зміни в положення, яке регламентує порядок проведення теледебатів за рахунок коштів державного бюджету між кандидатами, які вийшли у другий тур виборів президента, змінивши час їх проведення на Суспільному телебаченні з 20:00 на 21:00.

За відповідне рішення проголосували 15 членів ЦВК, проти був 1.

Раніше сьогодні ЦВК провела переговори з цього питання з Національною суспільною телерадіокомпанією (НСТУ) і уповноваженими представниками чинного Президента Петра Порошенка і актора Володимира Зеленського. За наданими ними комісії даними, дебати між Порошенком і Зеленським за рахунок їхніх виборчих фондів у Національному спортивному комплексі "Олімпійський" завершаться орієнтовно о 20:30 19 квітня.

Для можливості проведення дебатів на стадіоні ЦВК перенесла час проведення теледебатів на Суспільному ТБ. Вони будуть проходити в прямому ефірі протягом 60 хвилин.

Нагадаємо, раніше голова ЦВК Тетяна Сліпачук заявляла, що не бачить підстав для внесення змін до постанови комісії, яка визначає порядок проведення теледебатів за рахунок коштів державного бюджету.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram