ГоловнаПолітика

Штаб Порошенка відкрив реєстрацію прихильників на дебати на "Олімпійському"

На стадіон пускатимуть за списками.

Штаб Порошенка відкрив реєстрацію прихильників на дебати на "Олімпійському"
Фото: InfoResist

Штаб кандидата в президенти Петра Порошенка відкрив реєстрацію його прихильників на дебати на НСК "Олімпійський", які повинні відбутися ввечері 19 квітня.

Про це йдеться у фейсбуці президентської кампанії Порошенка.

Через посилені заходи безпеки глядачів допускатимуть на стадіон за попереднім записом. Для цього необхідно заповнити спеціальну анкету.

Спікер штабу Порошенка Олег Медведєв на брифінгу в середу також прокоментував заяву команди Володимира Зеленського про бронювання 12 тисяч квитків на дебати.

Він передбачає, що це не зовсім правда.

"Я неодноразово намагався з ночі і за останні 10-15 хвилин перед брифінгом зареєструватися й отримати квиток, мені не вдається. Це створює певні підозри, що у фан-зоні заплановано сформувати групу агресивних прихильників Зеленського, які будуть намагатися зривати дискусію і перетворити дебати на шапіто", - сказав він.

Нагадаємо, що офіційні теледебати між кандидатами в президенти призначено на 20:00 19 квітня.

Однак Володимир Зеленський ще на початку квітня викликав Петра Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський" і призначив їх на 19:00 19 квітня.

Порошенко має намір виконати вимогу закону і приїхати на теледебати і тому запропонував іншу дату дебатів на стадіоні - 14 квітня. Зеленський на неї не погодився і на дебати не приїхав.

Згодом у Порошенка звернулися до ЦВК з проханням змінити час теледебатів, щоб він міг потрапити і на "Олімпійський", і в студію Суспільного.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram