ГоловнаПолітика

Уже 12 тис. осіб забронювали безкоштовне місце на дебати на "Олімпійському"

Команда Зеленського відкрила резерв квитків на спеціальному сайті.

Уже 12 тис. осіб забронювали безкоштовне місце на дебати на "Олімпійському"
Фото: РБК

На передвиборні дебати кандидатів у президенти України Володимира Зеленського та Петра Порошенка заброньовано вже 12 тис. безкоштовних місць. Про це повідомляє команда Зеленського у Facebook.

Повідомляють, що зарезервувати місця можна на спеціальному сайті debaty2019.org.ua.

"Менш ніж за півдоби після початку поширення безкоштовних квитків на дебати за участю Володимира Зеленського і Петра Порошенка люди забронювали 12 тис. місць", - ідеться в повідомленні.

Відзначають, що для квиткового сервісу це серйозне навантаження, тому в його роботі можливі перебої.

Увечері 16 квітня Зеленський у своєму відеозверненні анонсував можливість потрапити на його дебати з президентом Порошенком 19 квітня.

Якщо хочете подивитися дебати наживо є можливість замовити безкоштовні квитки в фан-зону, яку планують розмістити в центрі арени. Квитки надсилають на електронну пошту. На одну людину можна зареєструвати тільки 2 безкоштовні квитки.

Нагадаємо, 16 квітня 2019 року штаби кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка таки домовилися про оренду стадіона НСК "Олімпійський" для проведення дебатів 19 квітня. Незважаючи на те, що штаб Зеленського вже надав на своїй сторінці програму дебатів, згідно з якою вони починаються о 19:00, кандидати ще не домовилися про точний час початку дебатів.

Стадіон орендували з 09:00 до 00:00 19 квітня.

Офіційні теледебати між кандидатами в президенти призначені на 20:00 19 квітня на Суспільному.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram