ГоловнаПолітика

Порошенко виступив у ролі Голобородька

Представники бізнесу зустріли виступ президента сміхом і оплесками.

Президент Петро Порошенко під час зустрічі з бізнесом 15 квітня виступив у ролі кіношного президента Василя Голобородька зі "Слуги народу".

"У переговорах про черговий транш Міжнародного валютного фонду, цієї грабіжницької організації, за допомогою якої Захід грабує країни третього світу, від нас, від України, вимагають 3% хабара", - почав свою промову Порошенко.

"Вони також наполягають на монополії на видобуток сланцевого газу, чого ми точно не можемо допустити. Вони, міжнародні фінансові організації, хочуть, щоб ми скоротили на 50% виробництво сільськогосподарської продукції. Вони вимагають, щоб ми на 70% скоротили виробництво пшениці. Вони вимагають відкриття сховища ядерних відходів у Чорнобильській зоні та розширення цього сховища на територію всієї Київської області", - ці слова представники бізнесу зустріли оплесками і сміхом.

"Дорогі друзі, диктат Заходу переходить усі мислимі і немислимі межі. А про Велику сімку - вона боїться економічного і політичного зростання України. Як ми цьому будемо протидіяти? Так, пане міністре фінансів. Нарешті покладіть край цій борговій залежності! Це мій наказ вам!" - сказав президент.

За його словами, приблизно так виглядає економічна політика президента Голобородька в кіно.

Нагадаємо, що Василь Голобородько - це найвідоміша роль Володимира Зеленського, який претендує зараз на реальну президентську посаду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram