ГоловнаПолітика

Зеленський і Порошенко влаштували перепалку в ефірі "1+1" на тему дебатів

Кандидати вперше поговорили по телефону в прямому ефірі.

Зеленський і Порошенко влаштували перепалку в ефірі "1+1" на тему дебатів
Зеленский и Порошенко устроили перепалку в эфире "1+1"
Фото: Апостроф

Президент Петро Порошенко і кандидат у президенти шоумен Володимир Зеленський уперше поговорили в прямому ефірі й обговорили майбутні дебати.

Телефонна розмова пролунала в ефірі телеканалу 1+1.

Порошенко запропонував Зеленському приїхати в студію телеканалу, після чого Зеленський включився в ефір по телефону і заявив, що перебуває у Франції.

"Петро Олексійович прекрасно знає, що зараз я перебуваю в Парижі, у Франції, тому що його прекрасні автомобілі Служби безпеки України мене туди супроводжували, в аеропорт. У мене завтра (12 квітня, - ред.) зустріч о 15:00 з президентом Франції. Тому пан Порошенко знає, що мене немає в Києві, і дуже дивно, що шановний кандидат в президенти Петро Олексійович мене запрошує в студію "1+1", - сказав Зеленський.

Він також зазначив, що запросив Порошенка на дебати на 19 квітня на НСК "Олімпійський".

"Він сказав "стадіон - так стадіон" і прийняв ці умови. Я попросив, щоб мене називали Володимир Олександрович або Володимире, не "бидло", не "наркоман" і т.д. Але скажімо так, це трішечки триває, але нічого страшного, ми люди прості, можемо це прийняти. Тому я запрошую на дебати 19 квітня на НСК "Олімпійський" з великою радістю", - підкреслив Зеленський.

Порошенко, зі свого боку, заявив, що він не цікавиться пересуваннями Зеленського. Після цього опоненти почали говорити одночасно і перебивати один одного:

Зеленський: Петре Олексійовичу, ще раз: 19 числа на НСК "Олімпійський" будуть дебати, хочете зараз, будуть зараз, але я вас запрошую 19-го.

Порошенко: Ви закінчили?

Зеленський: Я закінчу через п'ять років, а ви закінчите 22 квітня.

Порошенко: Ви закінчили?

Зеленський: Ви ще раз хочете? Вам повторити?

Порошенко: Ви закінчили чи ні?

Зеленський: Вам втретє сказати?

Порошенко: У нас, може, щось зі зв'язком? Володимире Олександровичу, я вислухав ваше твердження і зараз буду говорити я, ви мене почули?

Зеленський: Я вас запрошую із задоволенням 19 квітня на НСК "Олімпійський". У мене немає проблем зі зв'язком.

Порошенко: Я роблю знижку лише на зв'язок. Ви закінчили, готові послухати мене?

Зеленський: Із задоволенням.

Порошенко: Слава Богу, зв'язок відновлено. Володимире Олександровичу, я не цікавлюся вашими пересуваннями, це ваша приватна чи державна справа.

Зеленський: Дякую.

Порошенко: Я сьогодні запросив вас на дебати. Якщо ви зараз перебуваєте за межами Києва, я це з розумінням сприймаю і підкреслюю, що сьогодні вашій команді була подана позиція...

Після цього Зеленський перервав Порошенка, заявив, що його "команду ніхто не буде ставити в позицію", і кинув трубку.

Нагадаємо, ідея провести дебати на стадіоні НСК "Олімпійський" належить Зеленському. Після першого туру виборів кандидат опублікував відеоролик, в якому він викликав Порошенка провести дискусію на стадіоні. Порошенко прийняв цю пропозицію, після чого Зеленський почав відмовлятися від участі в дебатах взагалі і на стадіоні зокрема.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram