ГоловнаПолітика

Нардеп Барна порвав сорочку члену команди Зеленського в студії Zik

Юраш-молодший звинуватив Порошенка в подіях під Іловайськом.

Депутат Верховної Ради Олег Барна порвав сорочку члену команди Володимира Зеленського Святославу Юрашу.

Це сталося після прямого ефіру на телеканалі Zik.

За словами Юраша, який є сином члена співробітника Міністерства культури Андрія Юраша, після запису програми "Гра з вогнем" він спілкувався з ведучою Тетяною Даниленко, як раптом у розмову втрутився Барна.

"Узявся рвати мою улюблену сорочку і вимагати, щоб я не говорив про головнокомандувача і Іловайськ. З взаємними криками розійшлися. Спасибі поліції", - написав він у фейсбуці.

Юраш-молодший вважає, що Порошенко винен у подіях під Іловайськом. "Вибір між підкріпленням в Іловайську і парадом. Він вибрав парад. Стався котел і тисячу найкращих було втрачено. Цей вибір і численні інші ми не пробачимо «головнокомандувачу»", - додав він.

Нагадаємо, що Барна - один із найвідоміших забіяк у Верховній Раді поряд з Володимиром Парасюком. 6 грудня 2018 року він влаштував першу студійну бійку в ефірі парламентського телеканалу "Ради" за 20 років його існування.

Але найбільше він відомий за інцидентом у грудні 2015 року, коли під час звіту уряду у Верховній Раді Барна з букетом квітів виніс прем'єра Арсенія Яценюка з трибуни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram