ГоловнаПолітика

У Зеленського відповіли на пропозицію Кличка про аналізи в VADA

Тим, хто сумнівається, порадили звертатися "до відповідних органів".

У Зеленського відповіли на пропозицію Кличка про аналізи в VADA
Фото: Макс Левин

Кандидат у президенти Володимир Зеленський більше не буде здавати аналізи. Так відповіли в його штабі на пропозицію боксера Володимира Кличка пройти незалежну експертизу в Добровільній антидопінговій асоціації (VADA).

Про це під час брифінгу заявив представник штабу Зеленського, передає ZIK.

"Аналізи здано відповідно до чинного законодавства і процедури. Якщо в когось є сумніви, що вони якісь не справжні, були якісь махінації, будь ласка, звертайтеся до відповідних органів - нехай вони з'ясовують", - сказав він.

Нагадаємо, 3 квітня, Зеленський записав відеозвернення, в якому покликав Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський" і закликав пройти медогляд.

5 квітня Порошенко здав аналізи на території НСК "Олімпійський", а Зеленський - у приватній лабораторії.

Штаб Порошенка заявив, що Зеленський здав аналізи жартома, а не всерйоз.

Того ж дня Зеленський виклав у Facebook результати дослідження на наркотики з датою забору крові 2 квітня, а потім поміняв на 5 квітня.

8 квітня сторінка клініки Eurolab, де здавав аналіз крові кандидат у президенти Володимир Зеленський, перестала бути доступною для перегляду у Фейсбуці.

Петро Порошенко заявив про готовність пройти тестування в VADA і акцентував на праві громадян України мати 100% гарантії, що майбутній президент і майбутній верховний головнокомандувач гарантовано не є залежним від наркотиків".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram