ГоловнаПолітика

Порошенко запропонував Зеленському здати аналізи в медпункті "Олімпійського"

Президент готовий до дебатів у будь-який день у будь-якому місці.

Порошенко запропонував Зеленському здати аналізи в медпункті "Олімпійського"
Фото: segodnya.ua

Президент Петро Порошенко запропонував Володимиру Зеленському разом здати аналізи 5 квітня в медпункті стадіону "Олімпійський".

Про це повідомив спікер штабу Порошенка Олег Медведєв у четвер, 4 квітня.

"Петро Порошенко завтра о 9 ранку чекає на Володимира Зеленського в медпункті стадіону "Олімпійський" для здачі всіх необхідних аналізів, у тому числі на предмет вживання алкоголю і наркотиків. Це повинна бути незалежна експертиза сертифікованих лабораторій", - розповів він.

Медведєв також підкреслив, що Порошенко готовий до дебатів у будь-який день у будь-якому місці.

"Дебати можуть бути передбачені законом, але ми вважаємо, що не потрібно все зводити тільки до 19 числа. Якщо таких дебатів недостатньо, вони можуть бути 18, 17, 16 числа або в будь-яку дату, прийнятну для кандидатів. Звичайно, повинен бути чіткий регламент, об'єктивність ведучих, рівні умови для обох кандидатів", - сказав він.

Медведєв підтвердив, що Порошенко готовий дебатувати із Зеленським на стадіоні і готовий взяти на себе половину вартості його оренди.

"Якщо Зеленському зручніше на стадіоні, чи у цирку, чи деінде, то ми на знак поваги до його виборців готові зустрічатися на будь-яких зручних йому майданчиках. Головне, щоб країна побачила позицію обох кандидатів", - сказав Медведєв.

Нагадаємо, за результатами опрацювання 100% електронних протоколів у другий тур президентських виборів виходять шоумен Володимир Зеленський і чинний президент Петро Порошенко.

3 квітня Зеленський запропонував Порошенкові провести дебати перед другим туром виборів. Однією з умовою їх проведення він назвав те, щоб вони проходили на НСК "Олімпійський", іншою - проходження медогляду.

У відповідь Порошенко опублікував відеозвернення, в якому повідомив, що згоден на дебати на стадіоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram