ГоловнаПолітика

Смешко оголосив про участь у виборах Ради

Колишній кандидат у президенти - лідер партії з ідеологією "консервативної демократії".

Смешко оголосив про участь у виборах Ради
Игорь Смешко
Фото: 2000.ua

Колишній голова СБУ Ігор Смешко, який зайняв на виборах президента шосте місце, повідомив про плани взяти участь у виборах Верховної Ради. Вони пройдуть у жовтні 2019 року.

Про це йдеться у фейсбуці Смешка.

"Майже 1 мільйон 200 тисяч виборців (понад 6% загального числа голосів), які проголосували за нашу програму - це реальна основа для першої політичної партії, заснованої на ідеології консервативної демократії, яка неодмінно увійде до Верховної Ради на наступних парламентських виборах", - написав Смешко.

Він передбачає, що до осені зможе істотно наростити електоральну підтримку і "претендувати на найбільшу парламентську політичну фракцію у Верховній Раді нового скликання".

Смешко підкреслив, що зараз не веде жодних переговорів про входження у владу.

Колишній кандидат повідомив, що в другому турі президента не підтримує Петра Порошенка, "який не виправдав надії мільйонів українців і зганьбив ідеали Майдану". Щодо Володимира Зеленського, то, за словами Смешка, не знає такого "політика, державного діяча, фахівця в системних державних органах управління".

Нагадаємо, що Смешко є лідером політичної партії "Сила і честь" ("СіЧ"). У 2014 році вона зайняла на парламентських виборах 24 місце за підтримки 13,5 тис. осіб (0,08%).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram