ГоловнаПолітика

Бізнесмен, який перебуває в розшуку, з "тітушками" напав на офіс Служби автодоріг в Одесі

Чоловік "колись активно пиляв бюджет і не встиг допиляти".

Фото: facebook.com/ruslan.forostyak

В Одесі група озброєних людей напала на офіс обласної Служби автодоріг. Для їх затримання залучили спецпідрозділ поліції.

Про це повідомив радник начальника ГУНП в Одеській області Руслан Форостяк.

"До Служби увірвалася "тітушня" на чолі з підприємцем, який колись був або підрядником, або замовником, коротше, колись активно пиляв бюджет і не встиг допиляти, бо був оголошений у розшук і останнім часом переховувався від правоохоронних органів. Однак, як виявилося, питання недопилення залишилися", - написав Форостяк у фейсбуці.

За даними місцевого видання "Думська", поліцейські затримали в облавтодорі власника і директора будівельної компанії "Дорлідер" Араїка Амірханяна і вісьмох найнятих ним у Києві "тітушок". У них вилучили ножі та травматичні пістолети.

Амірханян перебуває в розшуку з 23 березня 2017 року. Його підозрюють у злочині, передбаченому частиною 1 ст. 125 КК України - "умисне заподіяння легких тілесних ушкоджень": у 2015 році підприємець напав на керівника "Укравтодору" Андрія Батищева.

Фото: facebook.com/ruslan.forostyak

Також фірма "Дорлідер" і її власник фігурують у кримінальних провадженнях, що стосуються розкрадання бюджетних коштів і фінансування тероризму.

Від облавтодору Амірханян домагався отримання якихось підрядів, а коли йому відмовили, вирішив впливати силою.

Бізнесмена і його "групу підтримки" доставили в Хмельницьке відділення поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram