ГоловнаПолітика

Зеленський заявив, що готовий до дебатів

У штабі уточнили, що вирішать, чи потрібні дебати виборцям.

Зеленський заявив, що готовий до дебатів
Фото: EPA/UPG

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що готовий до дебатів перед другим туром президентських виборів.

"Так, я готовий, якщо вони будуть", - сказав Зеленський.

Разом із тим головний політтехнолог і спікер штабу кандидата Дмитро Разумков заявив, що дебати між першим і другим туром виборів президента, на які відразу після оголошення результатів екзит-полів погодився Володимир Зеленський, можуть не відбутися, якщо у штабі нинішнього лідера гонки вирішать, що це потрібно самим виборцям. "Питання в тому, це потрібно, а крім того, дуже не хочеться танцювати під чиюсь дудку. Коли тебе намагаються затягнути в цей процес, тому що думають, що розумніші", - зазначив Разумков.

На питання "Тижня" про умови і формат дебатів він відповів : "Нема в нас умов. Якщо це треба українському виборцеві, а це дуже просто показує соціологія, то це раз-два. У 2010-му і 2014-му дебатів не було, і тоді це ніяк не вплинуло на вибори. З усією повагою: але ви не ставили цих питань ні Януковичу з Тимошенко, ні Порошенкові. Ви і сьогодні не ставите цих питань ні Порошенкові, ні Тимошенко".

Як повідомляли, за даними екзит-полів, у другий тур проходять Володимир Зеленський і Петро Порошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram