ГоловнаПолітика

Тимошенко за останні місяці мінімум чотири рази приїжджала до Авакова

Міністр заявив, що спілкується з багатьма кандидатами в президенти.

Лідер партії "Батьківщина", кандидат у президенти Юлія Тимошенко за останні місяці мінімум чотири рази приїжджала на зустрічі з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

Про це йдеться в сюжеті програми "Схеми".

Останній з візитів Тимошенко в МВС припав на 16 березня - день масової акції "Нацкорпусу" в центрі Києва. Перебувала там Тимошенко близько години.

Фото: radiosvoboda.org

Ще один візит лідера "Батьківщини" в МВС журналісти програми зафіксували в жовтні 2018 року. Тоді кортеж Юлії Тимошенко виїжджав з бокових воріт після 21:00.

За інформацією джерел журналістів, Тимошенко зустрічалася з Аваковим ще як мінімум двічі. Це було 23 грудня 2018 року - в комплексі спеціальних об'єктів "Фортеця", де живе голова МВС, і 28 січня 2019 - в будівлі Міністерства внутрішніх справ.

Сама Тимошенко пояснила, що ці зустрічі були "присвячені тільки чесним виборам".

Аваков пояснив, що як міністр спілкується майже з усіма кандидатами.

"Юлія Тимошенко як кандидат у президенти протягом останніх місяців неодноразово відвідувала МВС. Вона подавала заяви про порушення, давала свідчення у справах, брала участь в слідчих діях, зверталася з приводу надання особистої охорони тощо. У тому числі вона зустрічалася з міністром внутрішніх справ", - сказав Аваков.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram