ГоловнаПолітика

Тимошенко: "Я не думаю, що потрібно щось робити з Володимиром Зеленським"

Політик вважає, що нові обличчя - це не завжди добре.

Тимошенко: "Я не думаю, що потрібно щось робити з Володимиром Зеленським"

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко не може сказати жодного поганого слова про Володимира Зеленського, який за останніми даними лідирує в президентському рейтингу. Про це вона заявила в інтерв'ю програмі KishkiNa.

"Що таке життя людини? Це коли людина кожну секунду має право, яким наділив його Господь, робити вибір: між добром і злом, між "так" і "ні", між дорогою вправо і вліво. Життя людини - це щохвилинний вибір. Але якщо вибір здійснюється проти законів Всесвіту, проти законів творця, іноді людина отримує тяжкі наслідки. Так влаштований світ. А нації - як люди. Якщо нація, як і людина, маючи щосекундне право вибору, робить вибір, як робить, то і наслідки своїм вибором нація закладає такі, які отримує", - впевнена політик.

"Я не думаю, що потрібно щось робити з Володимиром Зеленським. Він скористався правом, яке закладено в Конституції і зареєструвався кандидатом в президенти. І тут настає той момент, коли нації потрібно робити вибір, коли необхідно все зважити, розуміючи, що це впливатиме на наше життя. Я не можу сказати жодного поганого слова про Володимира Зеленського - я насолоджувалася його творчістю багато років. Вони мене певним чином підтримували, коли я була за ґратами. Як могли", - додала Тимошенко.

При цьому вона закликала замислюватися про наслідки такого вибору. На думку Тимошенко, нові обличчя - це не завжди добре.

"Мрія людей про нові обличчя в політиці після Революції Гідності втілилася в життя. Давайте себе не вводити в оману: у нас на 80% нові обличчя в парламенті, деякі з них не були навіть в політиці. Ви подивіться: у нас в уряді виключно нові обличчя, які ліплять таку політику зі 144 реформами, яку люди вже пережити не можуть.У нас на посаді голови Національного банку була Гонтарєва, абсолютно нове обличчя, сильний фінансист, чим це все закінчилося? Вся фінансова система України в руїнах. У нас був наймолодший чиновник України - йому було 23 або 24 роки - на посаді керівника національної комісії з регулювання електроенергетики, яка встановлює нам тарифи. Колишній менеджер Петра Олексійовича Порошенка на Липецькій фабриці. До речі, сьогодні у нас і наймолодший президент серед усіх, які були. Просто все наповнене новими обличчями", - вважає Тимошенко.

Також вона нагадала про "молоду команду Черновецького", додавши, що "піраміду фальсифікацій від імені на виборах очолює дуже молода людина, пан Березенко, який колись був в команді Черновецького, а зараз це нове обличчя в українській політиці".

"Я вважаю, що говорить потрібно про інше: що, коли країна в стані війни, в економічному краху, коли Україна соціально перебуває за всіма червоними лініями, країну має очолити суперлюдина, з суперможливостями, з суперпрограмаою. Термінатор", - зазначила Тимошенко, закликавши не робити експерименти над собою.

Повну версію програми дивіться на youtube-канале Kіshkina.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram