ГоловнаПолітика

Костанчук, затриманий за дачу хабара кандидатові в президенти, заявив, що його підставили

"Цей придурок Тимошенко Юра умовляв мене допомогти йому".

Костанчук, затриманий за дачу хабара кандидатові в президенти, заявив, що його підставили
Фото: Макс Требухов

Голова "Партії захисників України" Тарас Костанчук, якого затримали за підозрою в дачі хабара кандидатові в президенти Юрію Тимошенку, заявив, що його підставили.

Про це він сказав у зверненні, опублікованому в фейсбуці.

"Я 4 березня вилетів у відпустку разом з дружиною до 12 числа. Мене викликав з відпустки цей придурок Тимошенко Юра, який умовляв мене допомогти йому зіскочити з теми бути технічним кандидатом. Сказав, що його залякують, що він боїться", - розповів свою версію Костанчук.

За його словами, Тимошенко нібито хотів знятися з виборів, і йому потрібні були 2,5 млн гривень, щоб повернути гроші людям, які внесли за нього заставу.

Костанчук сказав, що він прилетів в Україну всього на два дні, "залишивши дружину на курорті", і в цей час його затримали.

Він вважає, що це провокація, за якою стоїть Адміністрація президента.

Нагадаємо, Костанчука затримали 6 березня під час розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 157 КК України (перешкоджання здійсненню виборчого права).

Його разом з ще одним чоловіком звинувачують у спробі схилити Юрія Тимошенка відмовитися від участі в президентських виборах. Кандидату в президенти нібито пропонували 5 млн гривень за це.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram