ГоловнаПолітика

Кандидат у президенти полковник ССО Кривонос знімає свою кандидатуру на користь Порошенка

Він закликав своїх прихильників "не вступати в полеміку з провокаторами".

Кандидат у президенти полковник ССО Кривонос знімає свою кандидатуру на користь Порошенка
Сергей Кривонос
Фото: censor.net.ua

Кандидат в президенти України, заступник командувача Сил спецоперацій Збройних сил України Сергій Кривонос заявив про зняття своєї кандидатури на виборах на користь діючого президента Петра Порошенка.

Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Поки йде війна і ймовірність відкритої агресії з боку нашого головного ворога - Російської Федерації - є надто великою, мені довелося прийняти зважене і не просте для себе рішення про зняття своєї кандидатури з подальшої гонки за пост президента України. Я роблю це в інтересах громадян і майбутнього України! Вважаю сьогодні в тих умовах, в яких перебуває держава, недоцільною зміну Верховного головнокомандувача Збройних сил України", - написав Кривонос.

Він закликав своїх прихильників "не вступати з провокаторами і спотворювачами дійсної картини в полеміку з цього питання".

Нагадаємо, у вівторок ЦВК скасувала своє рішення про реєстрацію мера Львова, лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового кандидатом на пост президента України за його заявою. Садовий 1 березня заявив, що знімає свою кандидатуру на виборах на користь лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка.

Крім того Дмитро Гнап заявляв про намір також зняти кандидатуру на користь Гриценка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram