ГоловнаПолітика

Садовий подав до ЦВК заяву про відкликання своєї кандидатури

Лідер "Самопомочі" заявив про підтримку Гриценка.

Садовий подав до ЦВК заяву про відкликання своєї кандидатури
Фото: Макс Левин

Мер Львова Андрій Садовий подав заяву до Центральної виборчої комісії про відкликання своєї кандидатури з виборів президента України 31 березня 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба "Сомопомочі".

"Саме зараз Україна має шанс обрати проукраїнського антикорупційного президента. Той шлях, яким йде країна зараз, заведе в дуже темні часи. Хтось може зі мною погодитися, не погодитися, але я так думаю. І тому я ухвалив для себе непросте, але дуже відповідальне рішення", - цитує Садового прес-служба політсили.

Незважаючи на відкликання своєї кандидатури, політик закликав всіх виборців прийти на дільниці в день виборів і виконати свій "священний обов'язок" - проголосувати.

"Знаєте, як на Великдень всі християни йдуть святити паски? Так щоб всі прийшли і проголосували - це дуже важливо. Кожен матиме свої пріоритети щодо того чи іншого кандидата. Але треба проголосувати, щоб у нас не вкрали вибори і щоб вони пройшли чесно", - заявив Садовий.

Як повідомлялося, 1 березня Андрій Садовий заявив, що знімає свою кандидатуру на користь лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram