ГоловнаПолітика

В Ужгороді намагалися зірвати зустріч кандидата в президенти Наливайченка з виборцями

Інцидент стався сьогодні в Ужгородській районній клінічній лікарні.

В Ужгороді намагалися зірвати зустріч кандидата в президенти Наливайченка з виборцями
Валентин Наливайченко
Фото: spravedlyvist.com.ua

В Ужгороді відбулася зустріч кандидата в президенти, лідера руху "Справедливість" Валентина Наливайченка з виборцями.

Про це повідомляє gazeta.ua.

Інцидент стався сьогодні в Ужгородській районній клінічній лікарні, де була запланована зустріч кандидата з працівниками. Але в день приїзду головний лікар повідомив, що зустріч скасовано "через тиск на нього з боку представників місцевої облдержадміністрації за вказівкою з Банкової".

"Прикро, що саме тут, в Ужгороді, президентська влада через своїх намісників російським матом залякувала керівництво лікарні, щоб не дозволити нашу зустріч. Я всім їм кажу - вам залишилося 40 днів! Припиняйте матюкатися і перестаньте мучити людей. Ми все одно відновимо рух нашої країни в Європу і будемо тут будувати європейську лікарню і підтримувати чудових українських лікарів", - прокоментував інцидент Наливайченко.

Однак зустріч з виборцями все ж відбулася.

Наливайченко пообіцяв, що в разі обрання президентом планує збільшити фінансування медицини - через збільшення субвенцій.

Фото: gazeta.ua

"Щоб залишилася соціальна ланка медицини, щоб наші медики залишилися в Україні з гідними зарплатами і зовсім іншою підтримкою влади. Моя покійна мама все життя пропрацювала медсестрою, тому я люблю і поважаю медиків з дитинства. І мене тоді пускали в поліклініку", - зазначив Наливайченко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram