ГоловнаПолітика

Туск відзначив високу репутацію Порошенка і України в ЄС

Голова Євроради захоплений відвагою і прагматизмом українців у боротьбі з російською агресією.

Туск відзначив високу репутацію Порошенка і України в ЄС
Дональд Туск и Петр Порошенко
Фото: president.gov.ua

Президент Європейської ради Дональд Туск високо оцінив зусилля Петра Порошенка в проведенні реформ і відзначив високу репутацію президента України як у Брюсселі, так і в усіх європейських столицях.

Про це повідомляють на сайті президента.

Туск також відзначив зусилля українського народу в боротьбі з російською агресією.

"Це вперше в нашій спільній європейській історії, коли було продемонстровано такі опір і відвагу, а також прагматизм. Оскільки я вважаю, і не тільки я, що ви є героями і прагматиками. Це унікально", - сказав голова Євроради.

"Я також дуже ціную вашу особисту роль, пане президенте. Ви маєте гарні причини пишатися. Це не тільки моя думка. Ваша репутація і репутація всієї країни дуже висока не тільки в Брюсселі, а й у всіх столицях Європи. Ви заслужили на таку репутацію", - додав Туск.

Фото: president.gov.ua

Нагадаємо, з 18 по 20 лютого Туск перебуває з візитом в Україні. У понеділок він провів зустріч з Порошенком і зазначив, що найкращий спосіб вшанувати жертв Революції гідності - докласти всіх можливих зусиль для продовження реформ в Україні.

19 лютого Туск разом з Порошенком і прем'єром Володимиром Гройсманом візьмуть участь у засіданні Верховної Ради, присвяченому початку російській агресії проти України

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram