ГоловнаПолітика

Туск: Найкращий спосіб вшанувати жертв Революції - робити все для продовження реформ

Президент Євроради перебуває з візитом у Києві.

Туск: Найкращий спосіб вшанувати жертв Революції - робити все для продовження реформ
Президент Евросовета Дональд Туск в Киеве
Фото: president.gov.ua

Президент Європейської Ради Дональд Туск вважає, що найкращий спосіб вшанувати жертв Революції Гідності - докласти всіх можливих зусиль для продовження реформ в Україні.

Про це він заявив у Київ під час зустрічі з президентом України Петром Порошенком.

"Я вважаю, що це найкращий спосіб вшанувати жертв Революції - робити все, що ви можете для продовження реформ, зусиль, щоб досягти кращих стандартів демократії, законодавства", - цитує Дональда Туска прес-служба глави української держави.

"Хочу віддати належне всьому українському народу. Впевнений, що у вас є хороші причини пишатися. Це щось унікальне, коли одночасно ви провели ефективні реформи в країні та захистили свою націю в боротьбі з безжалісною і цинічною агресією", - сказав президент Європейської Ради.

Він також додав, що для нього бути в Україні - це особистий привілей. "Прекрасно бути серед друзів", - зазначив він.

Як повідомлялося, президент Євроради Дональд Туск з 18 по 20 лютого перебуває в Україні з офіційним візитом.

Очікується, що глава Євроради виступить з промовою у Верховній Раді та відвідає Львівський національний університет імені Івана Франка.

19 лютого відбудеться засідання Верховної Ради, присвячене початку російської агресії проти України. У ньому візьмуть участь президент України Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман та голова Європейської ради Дональд Туск.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram