ГоловнаПолітика

Репутація України залежатиме від того, як пройдуть вибори, - Волкер

Аваков і Волкер обговорили ризики виборчої кампанії в Україні.

Репутація України залежатиме від того, як пройдуть вибори, - Волкер
Курт Волкер и Арсен Аваков
Фото: twitter.com/avakovarsen

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер обговорили ризики перебігу виборчої кампанії на виборах президента.

Про це Аваков повідомив у своєму мікроблозі Twitter.

"Репутація України залежатиме від того, як пройдуть вибори, зазначив спецпредставник США Курт Волкер під час двосторонньої зустрічі, на якій ми обговорили ризики виборчої кампанії і позицію МВС. Радий, що наші принципи збігаються: вибори повинні бути прозорими і чесними!", - написав глава МВС

Аваков також додав, що в Інституті Миру США відбувся круглий стіл за участю авторитетних експертів, членів парламенту і Держдепу США та міжнародних організацій.

"Відверто обговорили можливості, ризики плану деокупації Донбасу. Початок міжнародного діалогу - найважливіший крок на шляху реалізації нашого плану", - додав він.

Нагадаємо, раніше Аваков заявив про інформаційні атаки на нього через бажання провести чесні вибори. Він також пообіцяв, що у день виборів на охорону правопорядку вийде весь особовий склад поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram