ГоловнаПолітика

У Києві проходить форум на підтримку Порошенка (додано фото)

Серед учасників помічена Ада Роговцева.

У Києві проходить форум «Відкритий діалог» в підтримку Порошенка. Як повідомляє кореспондент LB.ua, в Палаці спорту зібралося кілька тисяч учасників заходу, де очікується представлення передвиборчої програми Петра Порошенка.

Фото: Макс Требухов

Серед учасників заходу були помічені: віце-спікер ВР Ірина Геращенко, депутати фракції БПП на чолі з Артуром Герасимовим. А також волонтери, учасники АТО, актриса Ада Роговцева і Ірма Вітовська.

Ада Роговцева на форумі
Фото: LB.ua
Ада Роговцева на форумі

Глава фракції БПП Герасимов, виступаючи зі сцени, закликав усіх присутніх «ставати україноботами і підтримати Петра Порошенка».

Заступник голови фракції БПП Сергій Березенко також, виступаючи зі сцени, підкреслив, що «іншої альтернативи Порошенку просто немає», - вважає він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що захід задумано як "форум учасників кампанії і агітаторів за Петра Порошенка, який теж виступатиме на заході". "Він організовується не так лінією Адміністрації президента, скільки партійною лінією, стороною партії БПП", - заявив один із близьких до президента народних депутатів, який має безпосередній стосунок до формування всієї передвиборчої кампанії Петра Порошенка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram