ГоловнаПолітика

Заступник голови фракції БПП має намір подати позов до Гриценка на 2,5 млн гривень

Усі виграні в суді гроші Березенко пообіцяв віддати на потреби армії.

Заступник голови фракції БПП має намір подати позов до Гриценка на 2,5 млн гривень
Сергей Березенко
Фото: Макс Требухов

Народний депутат, заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко заявив про намір подати позов проти кандидата в президенти Анатолія Гриценка.

Про це він заявив на прес-конференції в Києві, передає Depo.ua.

"Я офіційно заявляю, що подам позов до Анатолія Гриценка про захист своєї честі, гідності та ділової репутації. Не буду оригінальним - сума цього позову буде така ж, як і застава - 2,5 млн гривень", - заявив Березенко.

Усі виграні в суді гроші він пообіцяв віддати на потреби армії. "Нехай це буде довго, але якась (військова) частина обов'язково отримає додаткове фінансування, можливо, бронежилет, каску чи оснащення, якого в них не було до 2014 року", - зазначив нардеп.

Нагадаємо, 7 лютого Гриценко в ефірі одного з телеканалів заявив, що його суперник Петро Порошенко нібито дав вказівку виділити 2 млрд гривень на підкуп виборців. Одним з організаторів такого "підкупу" Гриценко назвав Березенка.

Раніше депутат Ради, дружина генерального прокурора України Ірина Луценко подала в суд на Гриценка, який заявив про уявну службу її сина в АТО. Позову на 2,5 млн гривень передувала заочна фейсбучна суперечки Гриценка і генпрокурора.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram