ГоловнаПолітика

Суд арештував 5 квартир, пов'язаних з екс-головою ДФС Проданом, і будинок його матері

Колишнього чиновника підозрюють у незаконному збагаченні на 89 млн гривень.

Суд арештував 5 квартир, пов'язаних з екс-головою ДФС Проданом, і будинок його матері
Мирослав Продан
Фото: vesti-ukr.com

Суд арештував квартиру і будинок родичів колишнього в.о. голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана, якого підозрюють у незаконному збагаченні на 89 млн гривень. Про це йдеться в матеріалах суду.

Зокрема, суд наклав арешт на квартиру рідної сестри Продана загальною площею 107,7 кв. м, а також житловий будинок його матері. Крім того, суд арештував майнові права на дві квартири довіреної особи Продана, а також дві квартири площею 82,2 кв. м і 76,8 кв. м, які належать ТОВ "Ріал Естейт ДІСІ ЛТД". Суд також наклав арешт на нежитлові приміщення загальною площею 206 кв. м, які належать вказаній компанії.

Рішення суду ухвалене 2 січня 2019 року, проте зі самого початку не повідомлялося, яке саме майно арештовано.

Нагадаємо, Продан виконував обов'язки глави ДФС з 3 березня 2017 року по 5 вересня 2018 року. Він почав керувати відомством після того, як проти екс-керівника Романа Насірова почали розслідування, що завершилося в підсумку відставкою.

Розслідування проти Продана розпочали в лютому 2018 року. 16 листопада Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила йому про підозру в незаконному збагаченні (ч.3 ст.368-2 Кримінального кодексу).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram