ГоловнаПолітика

Зеленський показав свої доходи

Разом з дружиною він заробив за рік понад 8 млн гривень.

Зеленський показав свої доходи
Фото: пресс-служба Владимира Зеленского

Шоумен Володимир Зеленський, який балотується в президенти України, оприлюднив свою декларацію про доходи.

У власності Зеленського житловий будинок площею 353,5 кв. м і земельна ділянка площею 1200 кв. м в Іванковичах під Києвом, а також київська квартира площею 131,9 кв. м.

Також він є співвласником ще двох великих квартир у Києві разом з братами Шефірами.

У дружини Зеленського є квартира площею 129,8 кв. м у Лівадії в окупованому Криму і квартира площею 284 кв. м у Києві. Крім того, подружжя Зеленських орендує квартиру площею 91,9 кв. м у Великобританії.

Ще дві квартири в Києві, задекларовані Зеленським, зареєстровані на кіпрську компанію Aldorante Limited.

У Зеленського є автомобіль Range Rover 2016 року випуску, у його дружини - Mercedes Benz S500 4 MATIC 2014 року випуску.

Шоумену належать ТОВ "Кіноквартал" (100%) і ТОВ "Студія Квартал-95" (99,99%). Також він є співвласником у ТОВ "Зеларі фіш", ТОВ "Продюсерський центр Ліга Сміху", ТОВ "Анімаційна студія 95", ТОВ "Квартал ТВ", ТОВ "Студія Квартал 95", ТОВ "Фіш-хаус", ТОВ "Інвест Аніма", ТОВ "Гауді Студіо", ТОВ "Квартал-Концерт".

Із Зеленським пов'язані кіпрські компанії Aldorante Limited, Vilhar Holdings Limited, Белізький Film Heritage inc, італійська San Tommaso S.R.L., а також Megiritano Ventures Ltd, зареєстрована на Британських Віргінських островах.

Доходи подружжя Зеленських у 2018 році перевищили 8 млн гривень. У банках вони зберігають понад 440 тисяч доларів і більш ніж 1 млн гривень, готівкою - 285 тисяч доларів, 50 тисяч євро і 220 тисяч гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram