ГоловнаПолітика

Керівницю київського банку викрили у вимаганні мільйонного хабара

Чиновниця вимагала гроші за реалізацію майна банку за заниженою вартістю.

Главу структурного підрозділу київського банку викрили у вимаганні близько мільйона гривень за реалізацію майна банку за заниженою вартістю. Вирішується питання про обрання жінці запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, інформує прес-служба Національної поліції України.

"Під час слідства поліцейські з'ясували, що керівник фінансової установи організувала злочинну "схему" отримання коштів. Ця схема діяла з листопада цього року. Так, було встановлено, що за реалізацію майна банку за заниженою вартістю чиновник вимагала майже мільйон гривень", - йдеться в повідомленні.

Зловмисницю викрили слідчі Управління розслідування корупційних злочинів під процесуальним керівництвом Генпрокуратури України за оперативного супроводження СБУ.

Під час слідства поліцейські з'ясували, що керівник фінансової установи організувала злочинну "схему" отримання коштів. Ця схема діяла з листопада цього року. Сьогодні, 26 грудня, поліцейські затримали зловмисницю під час отримання чергового траншу неправомірної вигоди в розмірі п'яти тисяч доларів США.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram