ГоловнаПолітика

Тимошенко має найбільше шансів виграти у другому турі, - опитування

Досліджувалися 4 варіанти пар: Тимошенко-Порошенко, Тимошенко-Бойко, Тимошенко-Гриценко, Тимошенко-Зеленський.

Тимошенко має найбільше шансів виграти у другому турі, - опитування
Юлия Тимошенко
Фото: ba.org.ua

У другому турі виборів президента України лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко виграє в усіх своїх можливих противників. Підтримати її у другому турі готові 34% виборців. Про це свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного соціологічною групою «Рейтинг». Соціологи опитали 40000 респондентів у всіх регіонах України, похибка склала лише піввідсотка.

"Поки що невідомо, хто потрапляє до другого туру виборів разом з Юлією Тимошенко, яка є безумовним лідером. Ми поставили 4 варіанти пар: Тимошенко-Порошенко, Тимошенко-Бойко, Тимошенко-Гриценко, Тимошенко-Зеленський. І бачимо, що Тимошенко перемагає в усіх парах. У Порошенка і Бойка вона виграє удвічі», - зазначив керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович на прес-конференції в ІА «Інтерфакс».

Опитування проводили з 16 листопада по 9 грудня 2018 року. У дослідженні, проведеному методом особистого інтерв'ю, взяли участь 40 000 респондентів, по 1600 у кожній області України (крім окупованих територій Криму і Донбасу). Вибірку сформовано з урахуванням вікової та гендерної структури кожної області. Похибка на рівні України становить не більш ніж 0,5%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram