ГоловнаПолітика

Порошенко дорікнув "відомим" кандидатам у президенти причетністю до розвалу армії

Порошенко висловив надію, що "виборці дадуть їм належну оцінку".

Порошенко дорікнув "відомим" кандидатам у президенти причетністю до розвалу армії
Фото: пресс-служба президента

Президент Петро Порошенко дорікнув "відомим політикам", які збираються балотуватися в президенти, причетністю до розвалу армії.

Про це він сказав у вівторок на зустрічі з тернопільськими студентами.

"Чотири роки тому, коли я став верховним головнокомандувачем, жахливим був реальний стан, у якому перебувала українська армія. Усі знають, що вона була голодною, босою, озброєння і майно було розкрадене і розпродане. І на документах, які санкціонували ці ганебні дії стоять прізвища дуже відомих політиків. І ці політики не соромляться говорити про свій патріотизм. Тоді потрібно було говорити й тоді потрібно було звітувати перед суспільством. А зараз вони виявляють готовність стати верховним головнокомандувачем. Ви вже продемонстрували, як ви це робите".

Порошенко висловив надію, що "виборці дадуть їм належну оцінку".

Нагадаємо, на початку грудня був оприлюднений попередній звіт тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, яка була створена для розслідування фактів розкрадання у Збройних силах України в 2004-2017 роках.

У ньому фігурують імена двох кандидатів у президенти - Юлії Тимошенко, котра підписувала розпорядження №264 від 14 липня 2005 року про затвердження переліку надлишкового майна Міністерства оборони, та Анатолія Гриценка, що був міністром оборони в той час.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram