ГоловнаПолітика

Колесніков: з'їзд Опоблоку відбудеться 15 грудня цього року

47 тисяч членів партії з 61 тисячі партійців висловили готовність узяти участь у VIII з'їзді партії.

Колесніков: з'їзд Опоблоку відбудеться 15 грудня цього року
Борис Колесников
Фото: Макс Левин

З'їзд політичної партії "Опозиційний блок" пройде згідно з чинним законодавством України та Статутом партії 15 грудня 2018 року. 47 тисяч членів партії з 61 тисячі партійців висловили готовність узяти участь у VIII з'їзді партії. Про це повідомив співголова політради партії Борис Колесніков на сайті Опоблоку.

Далі політик зазначив, що останнім часом у засобах масової інформації поширюються інсинуації з приводу того, що більшість організацій партії "Опозиційний блок" не підтримують ініціативу проведення партійного з'їзду. Реальні цифри партійної статистики показують, що в нинішніх умовах більшість членів партії підтримали ідею проведення з'їзду, бачачи в ньому спосіб вирішення внутріпартійної дискусії. Однак делегатів на VIII з'їзд політичної партії "Опозиційний блок" висунули 47 тисяч членів партії з 61 тисячі партійців, які перебувають на партійному обліку. Тому з'їзд пройде згідно з чинним законодавством України та Статутом партії 15 грудня цього року, заявляє Колесніков.

Нагадаємо, фракція і більшість регіональних організацій партії закликали політраду партії "Опозиційний блок" якомога швидше провести з'їзд партії після того, як, за словами голови фракції Вадима Новинського, Юрій Бойко і Сергій Льовочкін були виключені з фракції Опоблоку за те, що «порушили статут, за співпрацю з владою, за зраду інтересів виборців».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram