ГоловнаПолітика

Богомолець заявила про намір балотуватися в президенти

Голова комітету з охорони здоров'я висувала свою кандидатуру на пост голови держави і в 2014 році.

Богомолець заявила про намір балотуватися в президенти
Фото: Сергей Нужненко

Народний депутат Ольга Богомолець прийняла рішення балотуватися на пост президента України. Про це йдеться в заяві, яку вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Я не боюся ризику, я не боюся брати на себе відповідальність, я не боюся того, що буде важко. Я хочу стати для українського народу тим президентом, який гарантує йому справедливість. У нас повинен бути гарант не тільки Конституції, а й гарант справедливості. Президент, який почне, в першу чергу, з себе. Він не буде порушувати Конституцію, він буде жити таким життям, яким живуть звичайні люди. Тоді в нас з'являться справедливі пенсії, справедлива реформа охорони здоров'я, справедливі податки для бізнесу без тиску. Справедливе життя. Тоді Україна стане іншою, тоді люди будуть посміхатися, тому що вони будуть пишатися тим, що живуть у цій державі. Саме заради цього я йду в президенти", - заявила Ольга Богомолець.

Нагадаємо, Ольга Богомолець організувала й очолила громадський рух лікарів "Швидка медична допомога Майдану" під час Революції гідності. Була кандидатом на пост Президента України на позачергових президентських виборах 25 травня 2014 року. За результатами голосування зайняла 8 позицію з 20 претендентів, отримала 345 384 голосів.

Нині Ольга Богомолець - голова Комісії Верховної Ради з питань охорони здоров'я. Заслужений лікар України. Вчений з 25-річним стажем клінічної, дослідницької та викладацької роботи, капітан запасу медичної служби, автор 70 наукових робіт і 14 патентів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram