ГоловнаПолітика

Коломойський розповів, що робить в Ізраїлі

І як довго там перебуватиме.

Коломойський розповів, що робить в Ізраїлі
Фото: стоп-кадр из видео

Бізнесмен Ігор Коломойський називає чутками й інсинуаціями інформацію про те, що покинув Женеву через ризики, пов'язані з позовом колишнього партнера Вадима Шульмана. Про це він розповів у програмі KishkiNA. В Ізраїль, за його словами, він прилетів "з сімейних причин", його переміщення ніщо не обмежує і найближчим часом він має намір повернутися назад до Женеви.

У Герцлії Коломойський орендує офіс, однак в Ізраїлі, як і Женеві, свого бізнесу у нього немає.

"Поки я тут (в Ізраїлі - ред.) перебуваю для того, щоб працювати, а не сидіти вдома на голові у сім'ї, приходжу сюди в офіс своїх друзів. Це не мій офіс, щоб ми розуміли, я його тимчасово орендую", - зазначив Коломойський. При цьому в Ізраїлі помітили і його бізнес-партнерів - Ігоря Палицю і Геннадія Боголюбова.

"Палиця вчора приїхав, Боголюбов - два або півтора тижня тому", - розповів бізнесмен.

Також він назвав брехнею запит від ФБР, складений на підставі позову Шульмана і направлений до Швейцарії про нібито видачу Коломойського.

"Про жодну видачу мови не йде. Знову ж таки, за чутками, тому що папір ніхто не бачив, за його словами (Шульмана - ред.), у кількох місцях він хвалився, що написав якусь заяву у ФБР, де звинуватив нас в усіх смертних гріхах. Я не знаю, коли заяву пишуть, її, напевно, повинні перевірити. Думаю, що перевірка закінчиться добре. Нічого не підтвердиться, і все повернеться на круги своя", - зазначив Коломойський. Він стверджує, що не отримував від своїх адвокатів рекомендацій покинути територію Європейського Союзу на час перевірки.

"Послухайте, величезна кількість людей у сучасному світі може писати один на одного заяви, це ж не привід змінювати місце проживання. Я намагаюся вам пояснити, що поїздка до Ізраїлю не пов'язана з цим, це сімейні обставини певні", - резюмував Коломойський.

Детальніше про справу Шульмана дивіться у другій частині програми, яка вийде найближчим часом.

Перша частина присвячена заморожуванню активів, ПриватБанку і президентським перспективам деяких з кандидатів:

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram