ГоловнаПолітика

Суд у справі Насірова оголосив перерву на три тижні (оновлено)

Обвинувальний акт сьогодні не читали.

Суд у справі Насірова оголосив перерву на три тижні (оновлено)
Фото: Макс Требухов

Шевченківський районний суд Києва оголосив перерву до 10 грудня у справі стосовно екс-голови Державної фіскальної служби Романа Насірова. Про це повідомив його адвокат Олександр Лисак, пише УНН.

"Обвинувальний акт сьогодні не читали. Суд сьогодні тільки розглянув і задовольнив клопотання прокурора про продовження Насірову особистих зобов'язань, але частково. В якій саме частині - не зрозуміло, оскільки була оголошена тільки резолютивна частина рішення. Наступне засідання заплановане на 10 грудня на 12:00", - сказав Лисак.

Справу в суді слухають близько року, за цей час прокурори зачитали близько половини обвинувального акта, що складається з 774 сторінок.

Оновлено. Шевченківський районний суд Києва відмовився зменшити суму застави колишньому главі ДФС Роману Насірову, повідомила прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Прокурори САП клопотали про продовження зобов'язань підсудного Насірова, а також про часткове продовження зобов'язань В.К.Новікова. Ці клопотання суд задовольнив, таким чином суд відмовив зодовільнити клопотання захисту про зменшення застави Насірову й надання йому дозволу на виїзд за кордон.

Нагадаємо, 28 вересня 2018 року Шевченківський районний суд Києва продовжив процесуальні обов'язки в рамках заходу колишньому голові Державної фіскальної служби України Роману Насірову, за винятком зобов'язання носити електронний браслет.

31 січня 2018 року Кабінет міністрів України звільнив Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби.

Екс-голову ДФС Романа Насірова і керівника департаменту звинувачують у зловживанні службовим становищем і службовому підробленні, що спричинило тяжкі наслідки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram