ГоловнаПолітика

Тимошенко: санкції РФ поставили політичні обставини на свої місця

Політик закликала все проаналізувати і зробити висновки.

Тимошенко: санкції РФ поставили політичні обставини на свої місця
Фото: ba.org.ua

Санкційний список РФ викрив корумповану владу України, яка погрузла в зв'язках з країною-агресором, заробляє на війні і платить податки в російський бюджет. Про це Юлія Тимошенко заявила під час прес-конференції у Львові.

За її словами, списки, оприлюднені російською владою, вкотре засвідчили очевидне - "політичну технологію, яку готував Порошенко на наступні президентські вибори проти лідера «Батьківщини»".

"Ця брудна стратегія президента, яка говорить про те, що він нібито патріот, єдиний рятівник України, а решта - «рука Кремля», зруйнувалася. Підприємства «Рошен» і все, що з ними пов'язано, не ввійшли в список, а ті, хто увійшли, - це чітко зрозумілі прізвища, зрозуміло, за що їх внесли. Це все поставило політичні обставини на свої місця", - зазначила голова партії.

При цьому Тимошенко зазначила, що їй "нічого боятися санкцій": "У мене особисто, у моєї сім'ї, друзів немає бізнесу в країні-агресорі. У мене немає інших справ, окрім становлення миру в Україні".

На думку лідера партії, українська нація повинна дуже уважно проаналізувати ці обставини і зробити висновки, "де політичні технології, щоб не допустити можливості відродження України, а де глибоко корумповані керівники держави, які загрузли в зв'язках з РФ, і хто патріот".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram