ГоловнаПолітика

У суді над Насіровим дійшли до середини обвинувального вироку

Екс-главу ДФС судять з кінця 2017 року.

У суді над Насіровим дійшли до середини обвинувального вироку
Фото: Макс Требухов

У Шевченківському районному суді Києва 31 жовтня відбулося засідання у справі колишнього голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Як повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, на засіданні зачитали ще 24 сторінки обвинувального акта.

Прокурори САП на вимогу сторони захисту почали 7 грудня 2017 року зачитувати повний текст обвинувального акта. Загалом він складається з 774 сторінок, всього зачитано 391 сторінку.

"Водночас, захисником підсудного заявлено чергове клопотання про зміну запобіжного заходу, в задоволенні якого суд відмовив", - йдеться у повідомленні.

Наступне судове засідання призначено на 9:45 20 листопада.

Нагадаємо, Шевченківський суд Києва розглядає справу Насірова по суті з 27 листопада 2017 року. Екс-керівника ДФС і начальника Департаменту погашення боргу Володимира Новікова звинувачують у зловживанні владою та службовому підробленні під час надання компаніям нардепа Олександра Онищенка розстрочення податкового боргу та зобов'язань на 2 млрд гривень.

Станом на 23 жовтня, було зачитано 366 сторінок обвинувального акту з 774. Раніше голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що читання обвинувального акта Насірову може затягнутися в суді майже на два роки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram