ГоловнаПолітика

Інститут Горшеніна і Фонд Фрідріха Еберта презентують результати опитування "Ставлення українців до соціал-демократії"

Для реєстрації на захід заповніть онлайнову форму за посиланням.

Інститут Горшеніна і Фонд Фрідріха Еберта презентують результати опитування "Ставлення українців до соціал-демократії"
Фото: Макс Требухов

Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні й Інститут Горшеніна презентують 12 жовтня в Києві результати всеукраїнського соціологічного дослідження "Ставлення українців до соціал-демократії".

Презентація пройде з 11:00 до 13:30 (реєстрація з 10:30) в Inveria Flow space, вул. Володимирська 49а.

Участь у заході візьмуть участь Марсель Рьотіг, директор Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні, Конрад Голота, радник з питань партій в Центральній і Східній Європі, Партія європейських соціалістів (PES), і Богдан Ференс, член координаційної Ради, Інститут демократії та соціального прогресу, співзасновник, СД Платформа.

Крім презентації результатів, відбудеться також обговорення того, з якими ідеологіями ідентифікують себе українці в різних регіонах; як вони розуміють такі поняття, як «свобода», «справедливість» і «солідарність»; як українське суспільство оцінює якість соціального забезпечення в сучасній Україні і за часів СРСР; чи готові українці платити більше податків заради кращої системи соціального захисту; які з політичних партій, на думку населення України, поділяють соціал-демократичні цінності?

"Значній кількості людей складно ідентифікувати себе з лівими, правими або центристами і визначити, яка ідеологія відповідає їхнім життєвим поглядам. У той самий час українці певною мірою тяжіють до центристських поглядів, а соціал-демократична течія як «золота середина» користується найбільшою підтримкою", - зазначають організатори дослідження.

Для реєстрації на захід заповніть онлайнову форму за посиланням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram