ГоловнаПолітика

Нардеп Барна обматюкав журналіста після питання про кнопкодавство

Народному обранцю не сподобалося, що до нього "чіпляються".

Нардеп Барна обматюкав журналіста після питання про кнопкодавство
Олег Барна

Народний депутат від фракції Блоку Петра Порошенка Олег Барна обматюкав журналіста Ігоря Колтунова після його питання про неперсональне голосування.

Про це журналіст повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, опублікувавши відео інциденту.

"Пане Олег, вам не соромно кнопкодавити? Я бачив, як ви кнопкодавили. Чому ви так вчинили?" - запитав у нього журналіст у кулуарах Ради.

"Ти якого хріна до мене підійшов, на *** пішов бігом!" - відповів Барна, коли почув запитання. Крім того, Барна запитав, чи не є журналіст представником "нетрадиційної орієнтації".

Народному обранцеві також не сподобалося, що до нього "чіпляються".

У червні в Раду внесли законопроект, яким пропонують карати депутатів на строк від трьох до семи років в'язниці за неперсональне голосування. Проект закону №8461 був зареєстрований у парламенті 8 червня.

Нагадаємо, в червні Барна заявив про "моральне падіння суспільства" і запропонував законодавчо заборонити "публічний прояв будь-яких видів сексуальної орієнтації".

У 2015 році БПП виключив Барну зі свого складу через інцидент, коли той під час години запитань до уряду спробував винести прем'єра Арсенія Яценюка з трибуни парламенту. У лютому 2016 року його прийняли назад у фракцію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram