ГоловнаПолітика

Новинський очолив "Партію миру"

"Створено 22 обласні організації, і щодня з'являються наші нові підрозділи".

Новинський очолив "Партію миру"
Фото: Макс Требухов

Депутат Верховної Ради Вадим Новинський очолив всеукраїнський рух "Партія миру".

Про це він повідомив у фейсбуці.

Новинський зазначив, що за лічені місяці на створення руху відгукнулися тисячі і тисячі українців по всій країні

"Дорогі друзі, минулої п'ятниці відбулася Велика Рада всеукраїнського руху "Партія миру". Були сформовані керівні органи організації, а мені надано високу честь бути обраним головою руху", - цитує політика агентство "Українські новини".

Політик зазначив, що за лічені місяці з того дня, як він з однодумцями ініціювали створення руху, який об'єднав би всіх для досягнення миру на нашій землі, відгукнулися тисячі і тисячі українців по всій країні. Громадські організації, трудові колективи, навіть партії заявили про готовність об'єднуватися навколо цієї простої, зрозумілої і дуже важливої мети. "За ці місяці в нашого руху з'явилися сотні осередків практично в кожному регіоні країни, створено 22 обласні організації, і щодня з'являються наші нові підрозділи".

На його думку, ідея миру об'єднує людей різних політичних поглядів, різного віку і соціального статусу. І зараз вона є по-справжньому націєтворчою.

"Вважаю, що саме на всеосяжній ідеї миру - миру в серці кожного українця, миру між українцями, миру без війн і конфліктів - ми зможемо побудувати нову, успішну, щасливу Україну".

Нагадаємо, що за оновленими даними соціологічної групи "Рейтинг" (25 вересня) на питання про сфери, в яких найбільші очікування першочергових змін від майбутнього президента України, 66% українців відзначає, що бажають завершення війни на Донбасі. 49% хочуть бачити посилення боротьби з корупцією, а 34% - підвищення соціальних стандартів. Окрім того, 73% опитаних вважають, що країна зараз рухається в неправильному напрямку.

Війну на Донбасі вважають проблемою №1 і 60% опитаних, згідно з дослідженням про соціально-політичну ситуацію в країні, яке було презентовано в Києві 14 вересня Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram