ГоловнаПолітика

Порошенко зустрівся з американськими інвесторами в Нью-Йорку

Президент розповів про макроекономічні ситуації і представив стратегію економічного розвитку України.

Порошенко зустрівся з американськими інвесторами в Нью-Йорку
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко зустрівся з представниками американського бізнесу, які або вже представлені в Україні, або зацікавлені в розвитку бізнесу в нашій країні.

Про це повідомляється на сайті президента.

У зустрічі взяли участь представники відомих американських і глобальних компаній: Holtec, AT & T, IBM Corporation, Boeing International, XCoal Energy & Resources, Motorola Solutions, GE Transportation, AM General, Bunge Ltd, Cargill, Inc., Coca-cola, Pepsico, Citi bank, Greenbrier а також представники американсько-української ділової ради (USUBC).

Порошенко розповів про макроекономічні ситуації і представив стратегію економічного розвитку України на шляху європейської і євроатлантичної інтеграції, а також розповів про зміни, які відбулися в нашій країні з моменту його останньої зустрічі з представниками американського бізнесу в 2017 році.

"Сьогодні в Україні вже можна побачити результати реформ, про які свідчить сам бізнес - істотно покращився інвестиційний клімат, зростає кількість прямих іноземних інвестицій, загалом макроекономічна ситуація в нашій країні має чіткі ознаки стабільності", - сказав Порошенко.

Обговорювалися також питання бізнес-клімату, дерегуляції, податкової політики. Також були представлені окремі бізнес-проекти, які планують реалізувати в Україні найближчим часом.

Учасники зустрічі відзначили, що поліпшення бізнес-клімату дозволило не тільки великим, але і малим, і середнім міжнародним компаніям вести успішний бізнес в Україні.

Також вони висловили готовність збільшувати інвестиції в Україну "як результат відчутних реформ в останні роки".

Нагадаємо, Порошенко перебуває з триденним візитом в США, де візьме участь в 73-й сесії Генеральної асамблеї ООН. Напередодні поїздки він доручив поширити ноту про непродовження Договору про дружбу з Росією як офіційний документ Генасамблеї та Ради безпеки ООН.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram