ГоловнаПолітика

Кабмін пояснив, як використовувати бренд "Ukraine Now"

Запитувати для цього дозволу в держави не потрібно.

Кабмін пояснив, як використовувати бренд "Ukraine Now"
Бренд Ukraine NOW
Фото: facebook.com/volodymyrgroysman

Міністерство інформаційної політики представило на засіданні Кабінету Міністрів національний бренд "Ukraine Now".

Про це повідомляють на сайті Кабміну.

Коментуючи рішення, прем'єр-міністр Володимир Гройсман нагадав, що сам бренд було представлено та схвалено ще в травні, проте використовується він по-різному - в різних стилях і з різною метою.

"Тому ми і представили бренд-бук, як його використовувати. Це будуть рекомендації для всіх", - додав прем'єр.

Держсекретар Міністерства інформполітики Артем Біденко зазначив, що для використання бренду не потрібно питати дозволу в держави.

"Достатньо просто завантажити його елементи і вільно використовувати бренд як наклейки на телефони, автомобілі. Виробники можуть додати його до упаковки своїх товарів", - розповів він.

При цьому Біденко підкреслив важливість того, щоб органи влади обов'язково використовували бренд України для популяризації країни у світі.

"Для цього в бренд-буку є чіткі рекомендації, як це робити", - сказав Біденко.

Нагадаємо, 10 травня Кабмін схвалив розроблений спільно з експертами бренд Ukraine NOW UA для поліпшення іміджу нашої країни в світі. Передбачається, що на основі бренду також буде розроблено модульний бренд-бук, який стане "єдиним голосом" України по всьому світу. У серпні бренд Ukraine NOW UA отримав одну із найпрестижніших нагород у світі дизайну - Red Dot.

18 вересня в Кабміні також представили експортний бренд України, за допомогою якого українські товари і послуги будуть просуватися на міжнародні ринки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram