ГоловнаПолітика

За Тамразова внесли 20 млн гривень застави

Гроші зібрали його друзі.

За Тамразова внесли 20 млн гривень застави
Фото: LB.ua

Бізнесмен Олексій Тамразов виконав рішення Печерського районного суду Києва, який 23 серпня обрав йому запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 20 млн гривень.

Адвокат Микола Ореховський повідомив "Інсайдеру", що гроші зібрали друзі Тамразова.

Нагадаємо, 9 серпня Тамразова затримали за підозрою в дачі хабара прокурору ГПУ Костянтину Кулику за сприяння у знятті арешту з газу, який належить бізнесменові Сергію Курченку, що втік до Росії. 10 серпня Печерський райсуд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою і встановив заставу в розмірі 3 млн гривень. 13 серпня Тамразов вийшов із СІЗО після внесення застави.

21 серпня Тамразова затримли повторно. Йому повідомили про підозру у сприянні злочинній організації екс-президента Віктора Януковича і встановили нову заставу в розмірі 20 млн гривень.

Олексій Тамразов був першим заступником голови правління державної компанії "Укргазвидобування" з 2010-го по березень 2014 року. Він уважається бенефіціаром "Західної нафтогазової компанії" (ЗНГК), яка формально зареєстрована на його бізнес-партнера Сергія Чорного. Тамразов також є власником ТОВ "Всеукраїнська медіа група", якому належить інтернет-видання "Інсайдер".      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram