ГоловнаПолітика

Тимошенко вирушила в регіони для обговорення "нового курсу"

У Херсоні політик пообіцяла розвиток річкової інфраструктури.

Тимошенко вирушила в регіони для обговорення "нового курсу"
Фото: facebook.com/YuliaTymoshenko

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вирушила в триденну поїздку півднем України для обговорення своєї програми "Новий курс України".

На сайті партії говориться, що одна із зустрічей відбулася на приватному сільгосппідприємстві "Екозерно" в Херсоні, яке розташоване на території річкового порту.  

Тимошенко висловила впевненість, що в річкових портів великий потенціал, а розвиток цього інфраструктурного напряму на рівні держави дасть потужні можливості для розвитку підприємств Херсонської області.

За словами лідера "Батьківщини", сьогодні важливо знати, який потенціал в України, щоб підняти економіку за допомогою нового економічного курсу, щоб створити нові робочі місця, щоб кожен громадянин збільшив свої доходи.

Одним з таких потенційних ресурсів Тимошенко вважає річковий транспорт, який тепер у занедбаному стані.

"Відразу після перезавантаження української влади ми зможемо прийняти масштабну стратегічну потужну програму відновлення річкового транспорту в Україні", - заявила політик. Вона зазначила, що до державної програми, яка буде спрямована на розвиток річкового транспорту, потрібно включити напрямок днопоглиблення за рахунок державних коштів.

Крім відвідування річкового порту й підприємства "Екозерно" в Херсоні Тимошенко проведе з регіональними елітами дискусію про "Новий економічний курс", а також зустріч-мітинг з місцевими мешканцями, де обговорить тарифну політику влади.      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram