ГоловнаПолітика

Єфремову продовжили термін арешту до 7 жовтня

Колишнього "регіонала" судять вже більш як півтора року.

Єфремову продовжили термін арешту до 7 жовтня
Фото: Макс Левин

Старобільський районний суд Луганської області продовжив до 7 жовтня утримання під вартою колишнього голову фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова.

Про це повідомив головуючий суддя на засіданні в четвер.

Таким чином, суд задовольнив клопотання Генеральної прокуратури, хоча захист підсудного просив звільнити його з-під варти.

Нагадаємо, що Єфремова судять вже більш як півтора року.

Єфремов звинувачується в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації (ч.3 ст. 27, ст. 341 КК України); пособництві в захопленні будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області (ч.5 ст. 27, ст. 341 КК України); вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України (ч.3 ст. 110 КК України); організаційному й іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" (ч.1 ст. 258-3 КК України); державній зраді, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності України, а саме: надання іноземній організації і його представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України (ч.1 ст. 111 КК України, карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram